Mi jut eszedbe előszőr a Maldív-szigetekről? A fehér homokos tengerpart, a gyönyörű szép kék víz, a pálmafák, a nyugalom, az igazi „nyaralunk!” életérzés, na meg persze a luxus. A Maldív-szigeteki utazás egy igazi felső-kategóriás kikapcsolódás, a valódi földi paradicsom. Sokan gondolják, hogy mindez visszaköszön az árakban is – vajon igazuk van? Most megtudhatod: eláruljuk, hogy mennyibe kerül egy Maldív-szigeteki nyaralás!

Árak a Maldív-szigeteken

Egy nyaralás ára mindig soktényezős. Először is el kell jutni az adott helyre, ott meg kell szállni, enni-inni kell, na meg a szórakozásról sem szabad megfeledkezni. Haladjunk szépen sorban.

Kétségtelenül egy nagyobb tétel maga a repülőjegy és az ehhez tartozó illetékek költsége. Ahogy ez lenni szokott, a repjegy árak függnek a szezontól, az ünnepnapoktól, de szinte bármi befolyásolhatja.

Átlagos elmondható, hogy egy felnőtt személynek kb. 100.000-110.000 Forintba kerül a repjegye a repülőtéri illetékekkel együtt. Vagyis az oda-vissza retúr repjegy kb. 220.000 Ft/fő. Ez persze a turistaosztály kedvezményes árazása.

Megint csak egy nagyobb tétel maga a szállás, amiből, ha megelégszünk az egyébként kiváló 3* hotellel, akkor kb. 900.000 Forint/2 fő/7 éjszaka az átlagos árfekvés – All inclusive ellátással, transzferrel és az összes helyi adóval!

A Maldív-szigeteken az All-inclusive ellátás a leggyakoribb, így szerencsére extra költséggel nem kell számolni az étkezésre.

A fakultatív programok árát nehéz lenne meghatározni. A hotelek sok esetben annyi ingyenes szórakoztató programmal készülnek, ami akár elég is lehet egy 7 napos nyaralásra. Azonban, ha mi többre vágynánk, pl.: gyógykezelések, búvártanfolyam, vízisportok, szörfoktatás, stb. Akkor azokra nyugodtan félre lehet tenni néhány tízezer Forintot fejenként. Határ a csillagos ég.

Mennyibe kerül egy nyaralás a Maldív-szigeteken?

Ha már elmegyünk a Maldív-szigetekre, érdemes minimum egy héttel számolni (de akár 3-4 hétig is ellehetünk). Számoljuk is össze a költségeket két főre:

  • Repülő két főre: 440.000 Ft
  • 3* hotel két főre All inclusive ellátással, adókkal, transzferrel: 900.000 Ft
  • Helyi fakultatív programok két főre: kb. 200.000 Ft

Vagyis 2 felnőtt egy hetes Maldív-szigeteki nyaralása, All-inclusive ellátással, adókkal, transzferekkel, repülőjeggyel és fakultatív programokkal: kb. 1.540.000 Ft (fejenként: 770.000 Ft).

Ez az összeg persze lehet több és kevesebb is, attól függően, hogy éppen mikor utazunk, pontosan melyik szigeten, melyik hotelben és milyen fakultatív programokon szeretnénk részt venni.

Luxus nyaralás ára a Maldív-szigeteken

Ennél többre vágysz? A Maldív-szigeteken a határ tényleg a csillagos ég. Nem véletlenül nyaralnak itt a hírességek, üzletemberek és sportolók – a földi paradicsomban minden lehetséges!

Nézzük meg, hogy mennyibe kerül egy Maldív-szigeteki luxus nyaralás, mely során minden kívánságunk teljesül.

Ha luxus nyaralás, akkor business osztály a repülőn. Ebben az esetben a turista osztály árainak a három-négyszerese sem elképzelhetetlen. Vagyis egy felnőttnek, adókkal együtt. kb. 800.000 Ft oda-vissza a repjegy, üzleti osztályon az Emirates légitársasággal.

A jobb luxus hotelek esetében (5, illetve 6 csillagos) az árak igencsak széles skálán mozognak. Ebben az ársávban már inkább az Ultra All inclusive ellátás a gyakori, természetesen az összes adóval és transzferrel együtt. Így kb. 1.400.000 Ft és 7.000.000 Ft közötti összeggel érdemes készülni egy hétre, két főnek.

Egy luxus nyaralás során nem érdemes fukarkodni a fakultatív programokkal sem. Cápales, búvároktatás, wellness- és gyógykezelések, ejtőernyőzés... és még sorolhatnánk. Itt egy 7 napos nyaralás során érdemes fejenként 1-1 millióval készülni.

Vagyis 2 felnőtt egy hetes Maldív-szigeteki luxus nyaralása, Ultra All-inclusive ellátással, adókkal, transzferekkel, business-class repülőjeggyel és luxus fakultatív programokkal: kb. 5.000.000 Ft és 10.000.000 Ft között áll meg (fejenként: 2.500.000-5.000.000 Ft).

 


Akár egy 7 napos nyaralásra, akár egy luxusnyaralásra utazik a Maldív-szigetekre, keresse bizalommal személyi utazásszervezőinket! Igényeinek és pénztárcájának megfelelő ajánlatokkal és kiemelt személyes odafigyeléssel állunk szolgálatára.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre